English
De ondernemer achter PHI Notes

"Using the world’s intelligence, instead of wasting it! Samen naar een circulaire en inclusieve economie."

PHI Notes

PHI Notes is ervan overtuigd dat als we de dingen net iets slimmer doen, dat we oneindig kunnen consumeren zonder dat dit negatieve gevolgen heeft voor toekomstige generaties.

PHI Notes is het slimme notitieboekje. Het biedt het comfort van fysiek schrijven, het geniale van een whiteboard en de efficiëntie van digitaal organiseren. Met deze slimme oplossing spaar je bomen, tijd en geld.

We maken gebruik van gerecyclede materialen en grondstoffen behouden hun waarde. Geen verspilling van grondstoffen, maar ook geen verspilling van talent. Een inclusieve economie vinden wij evenzo belangrijk

Bij elke 100 boekjes bespaar je per jaar 50.000 vellen papier, 6,5 ton CO2 uitstoot, 18.000 liter water en 6 bomen (die per jaar elke gemiddeld 1,5 ton kg CO2 opnemen).

Voor elk boekje dat verkocht wordt geeft PHI Notes een schriftje met pen cadeau aan goede doelen en ontwikkelingsprojecten.

We moeten nu beginnen met het drastisch terugbrengen van onze CO2 uitstoot en het verspillen van grondstoffen. Met PHI Notes willen we laten zien dat er altijd een duurzamer alternatief is.  

Meer weten? Klik hier voor meer informatie.

Andere sociale enterprises in de branche Retail