English
De ondernemer achter NLvoorelkaar

"NLvoorelkaar is een sociale onderneming met als missie iedereen de zorg en aandacht te bieden die hij/zij nodig heeft." 

NLvoorelkaar

NLvoorelkaar mobiliseert met haar marktplaatsen driemaal meer vrijwilligers en zelfs zesmaal meer hulpvragen dan andere landelijke marktplaatsen.

Als samenleving dienen wij meer voor elkaar klaar te staan en gelukkig zijn er ook veel Nederlanders die bereid zijn een ander te helpen. De grote uitdaging is om al deze mensen laagdrempelig en betrouwbaar met elkaar in contact te brengen. De online marktplaatsen van NLvoorelkaar helpen hierbij en versterken zo lokaal de capaciteit van vrijwillige inzet en burenhulp.

NLvoorelkaar is in 2011 van start gegaan met de landelijke online marktplaats Zorgvoorelkaar.com. Vandaag de dag is NLvoorelkaar landelijk marktleider met 35 gemeenten die onze lokale marktplaatsen inzetten om de vrijwillige inzet en burenhulp te versterken. Met hun geavanceerde applicaties en bewezen lokale implementatie aanpak hebben ze al bijna €20.000.000 aan maatschappelijke waarde gerealiseerd. Deze impact bereiken ze, doordat zij:

  • meer jongere vrijwilligers mobiliseren. 50% Van de vrijwilligers is jonger dan 40 jaar;
  • nieuwe doelgroepen vrijwilligers aantrekken. 32% Van de vrijwilligers was voor aanmelding nog niet actief als vrijwilliger;
  • hun marktplaatsen effectief implementeren. Hun dienstverlening wordt door deelnemende gemeenten en welzijnsorganisaties gewaardeerd met een 8,3.


Ben je consument en wil je meer weten? Kijk op www.nlvoorelkaar.nl

Ben je een bedrijf en wil je meer weten? Kijk op www.netwerkvoorelkaar.nl