English

Nezzo print & creatie

Nezzo print & creatie is een grafisch leer- en werkbedrijf voor mensen die (nog) niet aan het werk kunnen op de arbeidsmarkt. Zij bieden begeleiding om de dagelijkse werkzaamheden uit te voeren. Ook ondersteunen ze medewerkers bij het ontwikkelen van een goede werkhouding, zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en het kunnen omgaan met verschillende werkomstandigheden.
 
Nezzo verzorgt professioneel print- en drukwerk voor het midden- en kleinbedrijf, instellingen, verenigingen en particulieren. Dat doen zij vanuit hun pand in het centrum van Druten. De dienstverlening van Nezzo gaat verder dan printen alleen. Desgewenst geeft hun creatie-afdeling  documenten vorm.
 
Ook verzorgt Nezzo de nabewerking van printwerk, bijvoorbeeld lijmen, snijden, vouwen en nieten. Nezzo kan ook uw mailings verzorgen. Op het eerste gezicht is Nezzo daarmee een heel gewoon bedrijf. De medewerkers maken echter het verschil! Dit zijn mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, door een handicap of om een andere reden. Maar hun beperking vormt geen enkele belemmering om uitstekend werk te leveren. Integendeel, zij zijn competent en zeer gemotiveerd!
 
Meer weten over Nezzo print & creatie? Kijk eens op hun website