English
De ondernemer achter Nelis

"Nelis is een sterk gemotiveerd jongerenwerk- gelegenheidsproject gericht op de glazenwasserij en schoonmaak, opgericht om jongeren weer bij het arbeidsproces te betrekken."

Nelis

Begin 2017 is besloten de tussenmuur, die ons conventionele glazenwasbedrijf HydraGroup en Stichting Nelis op papier scheidde, door te breken en verder door het leven te gaan als één organisatie: Nelis Company.

Nelis Social cleaning & maattrajecten

Met onze ‘social cleaning’ bieden we een product om direct invulling te geven aan Participatiewet en social return on investment (SROI). Voor bedrijven met specifieke arbeidsvragen ontwikkelen we maatprojecten. Trajecten aangepast aan de behoeften van organisaties en tegelijkertijd inspelen op kwaliteit en talent van werkzoekenden. Uitgaande van mogelijkheden, kunnen we op sociale wijze invulling geven aan arbeidsplaatsen in bijvoorbeeld groenvoorziening en schoonmaak.

Opleidings- & werkgelegenheidstrajecten

Onze succesvolle projecten zoals: “De Ladder op naar Succes, Nelis in de Wijk en Nelis Maakt Schoon”, geeft kandidaten een kans te ontdekken wat zij het liefst ‘doen’. Tezamen met een compacte beroepsopleiding en persoonlijke coaching worden zij in korte tijd praktisch vakbekwaam en sociaal vaardig.

Meer informatie? Bezoek de website.