English
De ondernemer achter More2Win

‘We dagen bedrijven graag uit dat een bezoek aan de Spelen in Rio zoveel meer kan zijn dan enkel sport kijken en champagne drinken’  

More2Win

More2win gelooft in de kracht van sport. Het doel is om meer mensen laten profiteren van mondiale sportevenementen, zoals de Olympische Spelen en het Wereldkampioenschap voetbal.

Mondiale sportevenementen zijn bij uitstek een platform om twee verschillende werelden bij elkaar te brengen, die doorgaans sterk van elkaar gescheiden blijven. Als ‘matchmaker’ verbindt More2Win haar klanten, voornamelijk internationale sponsoren en sportorganisaties, met lokale sportprojecten ‘on the ground’. We adviseren onze klanten over hoe ze een bijdrage kunnen leveren aan deze projecten en begeleiden dit proces zodat we kunnen garanderen dat iedere investering juist terecht komt. Daarnaast nodigen we ze uit om met eigen ogen de projecten te ervaren, wanneer onze klant een sportevenement bezoekt. Een onvergetelijke ervaring voor onze gasten, een unieke dag voor de kinderen van onze projecten en een mooie kans voor iedere organisatie om te laten zien dat zij zich inzetten voor de wereld buiten de sportstadions. 

‘Because around these beautiful events, there is so much More2Win.’ 

Voor meer informatie, kijk op www.more2win.com