English
De ondernemer achter Mevrouw Spijker

"Mevrouw Spijker wil de wereld mooier maken door te investeren in mensen en hun leefomgeving. En klussen is ons vak."

Mevrouw Spijker

Mevrouw Spijker is een jonge, sociale onderneming met een missie: vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt door middel van een leer-werktraject omscholen tot vakkundige klusvrouwen.

Mevrouw Spijker is een onderneming van en door vrouwelijke klussers. Mevrouw Spijker heeft een klussendienst bestaande uit vakkundige klusvrouwen en voert allerlei klussen uit bij mensen in Arnhem en omgevingdie graag op een eerlijke, transparante en kundige wijze worden geholpen. Mevrouw Spijker is een leer-werkplek voor vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt: zij worden omgeschoold tot vakkundige klusvrouwens zodat ze binnen de klussendienst zelf, of daarbuiten, een betaalde baan kunnen vinden.

Daarnaast vergroot Mevrouw Spijker de ervaring, zelfredzaamheid en het zelfvertrouwen van vrouwen door het geven van kluscursussen. Deze cursussen zijn gericht op een brede groep vrouwen en kan de ingang zijn om door te stromen naar de klussendienst.

Mevrouw Spijker gelooft in een mooiere wereld met 'winst voor iedereen'. Winst voor de medewerksters, de cursisten, de klanten, de klus- en bouwwereld én de maatschappij.

Meer weten? Kijk op de website!

Andere sociale enterprises in de branche Productie & assemblage