English
De ondernemer achter LINKX

"Een interactieve speelkit om ouders en professionals wereldwijd te helpen bij de taalontwikkeling van kinderen. Thuis en op school, spelenderwijs, met eindeloos geduld."

LINKX

Hoe beter je taal beheerst, hoe zelfredzamer je bent. Maar leren praten is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Kinderen met taalontwikkelings- stoornis of autisme hebben extra hulp nodig.

Ieder kind is uniek. Ouders en professionals weten wat een kind nodig heeft om te groeien. Daarom bepaal je met LINKX zelf met welke woorden kinderen spelen door deze zelf in te spreken. De speelkit bestaat uit slimme houten tags die verbinden met LINKX-app. Samen toveren ze je huiskamer of klaslokaal om in een interactieve speelwereld. Door zelf woorden, afbeeldingen en plekken met elkaar te verbinden, kun je van alles leren benoemen: voorwerpen, kleuren, getallen en nog veel meer!

LINKX is gereedschap dat mensen in staat stelt zelf vooruitgang te boeken bij de ontwikkeling van kinderen. Wij bieden de motivatie middels betoverende interacties, terwijl ouders en professionals zelf de inhoud bepalen. Kinderen spelen en leren eindeloos in de échte wereld. Speel met LINKX en leer woord voor woord.

Meer weten? Kijk op de website!

Andere sociale enterprises in de branche Onderwijs