English
De ondernemer achter Konnektid

"Konnektid wil kennis voor iedereen toegankelijk maken, of zoals wij zeggen: “education for everyone, by everyone.” Door kennis te delen maken we elke buurt tot een universiteit!"

Konnektid

Onze huidige arbeidsmarkt vraagt om continue zelfontwikkeling en bijscholing. Konnektid helpt mensen hierbij door ze gratis toegang te geven tot de kennis en kunde van experts om hen heen.

Konnektid gelooft dat iedereen kennis bezit die het waard is om te delen. Via Konnektid kun je online in contact komen met mensen die jou offline gratis kunnen leren wat je wilt. Alles van marketing tot WordPress sites bouwen en (beter) Spaans spreken. Door kennis te delen kun je niet alleen jezelf ontwikkelen maar help je ook andere mensen te groeien.

Konnektid is opgericht door Michel Visser, een voormalig theateracteur die gelooft in het verbinden van mensen. Hij kreeg het idee toen hij in de tram een gesprek opving tussen twee jongens die hun sollicitatie hadden verpruts met hun slechte presentatie. “Ik had hen kunnen helpen, hen beter kunnen leren presenteren, dan hadden ze misschien wél de baan gehad” aldus Michel. Hieruit ontstond het idee om een community te vormen van mensen die kennis met elkaar delen.

Konnektid is in 2014 live gegaan en heeft inmiddels een internationale community van kennisdelers in ruim 25 landen. Klik hier voor de website.

Andere sociale enterprises in de branche Deeleconomie