English
De ondernemer achter Jipio

"Jipio helpt gebruikers slimmer om te gaan met hun tijd en spullen. Jij bepaald met wie je deelt en wat je er voor terug wilt hebben."

Jipio

Door te delen wat je hebt help je elkaar en hou je ruimte over voor dingen die er toe doen. Deel je mee?

Steeds meer mensen delen hun tijd, kennis en spullen met elkaar. Jipio ondersteunt deze ontwikkeling en laat je kiezen wat je met wie deelt en onder welke voorwaarden. Zo bepaal je bijvoorbeeld zelf wie je auto leent en of je daar een vergoeding voor wilt hebben. Jipio levert haar platform aan organisatie die verschil willen maken en actief willen worden in de deeleconomie. Daarnaast is Jipio beschikbaar als applicatie in de verschillende app stores.

Johan Trip en Ruben Stolk zijn vrienden en richten in 2011 Jip Apps B.V. op. Ze geloven dat in de deeleconomie context essentieel is en dat je je auto liever alleen aan bepaalde vrienden en/of familieleden wilt uitlenen maar zeker niet aan iedereen. Op het Jipio platform draaien verschillende applicaties waaronder een buurtplatform, zorg-platform, logistieke applicatie en een applicatie waarmee je je eigen bibliotheek kan bouwen.

Download de app of meld je aan via de website van Jipio.