English

''Start met het verhogen van de betrokkenheid van jouw medewerkers met jouw organisatie. Stel jouw medewerkers in staat om gezamenlijk projecten met een positieve impact te realiseren.''

GoodUp

GoodUp denkt dat 'goed doen', beter kan. En beter moet. Er zijn zoveel problemen in de wereld, en tegelijkertijd zijn er zoveel mensen die iets goeds willen doen. GoodUp helpt mensen met een goed idee om supporters te vinden voor die ideeën. Met tijd, geld en kennis worden gave projecten gerealiseerd.

GoodUp bouwt platformen waarop groepen mensen samen kunnen werken aan wereldverbeterende projecten. Deze projecten variëren van 'samen geld ophalen voor het bouwen van een school', tot 'nadenken over hoe vliegtuigen minder brandstof kunnen verbruiken'. Niets is te gek. Samen kunnen we een verschil maken. 
 
Het doen van 'do-good' projecten zorgt voor een verhoogde betrokkenheid van medewerkers. Dit resulteert in een fijnere werksfeer, verhoogde medewerkerstevredenheid en een verbetering in het bedrijfsresultaat. 

GoodUp creëert jouw online omgeving, volledig in jouw huisstijl, en leert je hoe je het beste resultaat boekt. GoodUp geeft workshops, roadshows en bedenkt desgewenst samen een aantal projecten. De tooling is makkelijk in gebruik en zorgt voor aanzienlijke besparingen in tijd door het automatiseren van projectmanagement- en communicatie-handelingen. 

Start nu met het verhogen van de betrokkenheid van jouw medewerkers met jouw organisatie. Stel jouw medewerkers in staat om gezamenlijk projecten met een positieve impact te realiseren. Let's team up for change!
 
Meer weten? Klik hier voor de website!