English
De ondernemer achter Geschenk met verhaal

"Een ander woord voor geschenk is waardering. Waardering voor de ontvanger en voor de makers van het geschenk. Je kunt letterlijk een betere wereld kado geven."

Geschenk met verhaal

Geschenk met Verhaal verzorgt ruim 15 jaar relatiegeschenken en is gespecialiseerd in kerst- en eindejaarsgeschenken. Zoals onze naam al zegt verzorgen wij niet alleen mooie kado's maar heeft elk geschenk een verhaal.

Hoe vertaal je je waardering in een geschenk? Hoe geef je een geschenk waaruit je waardering voor de ontvanger blijkt én waarvoor de makers van de geschenken een eerlijke waardering ontvangen? Geschenk met Verhaal helpt bedrijven op een integere, duurzame en creatieve manier het juiste kerst- of relatiegeschenk te kiezen.

Ruim 15 jaar geleden begon oprichter Peter Zevenhuizen kleine Afrikaanse bedrijven en kunstenaars te steunen door hun producten in Nederland op de markt te brengen. Inmiddels heeft Geschenk met Verhaal een dependance in India waar onder goede omstandigheden fairtrade producten worden gemaakt. De kerstgeschenken worden al jaren ingepakt door de sociale werkplaats in Amsterdam. Met een geschenk van Geschenk met Verhaal geef je een betere wereld kado.

 Voor meer informatie, klik hier voor de website.  

Andere sociale enterprises in de branche Retail