English
De ondernemer achter Geniet Werkt

Onze droom is dat de wereld van werk een afspiegeling is van de échte wereld. Dat mensen die het label ´kwetsbaar' krijgen opgespeld in de toekomst gewoon als medewerker of collega worden gezien en als zodanig worden ingezet. 

 

Geniet Werkt

Geniet Werkt biedt mensen een opleidingstraject waardoor ze zelfstandig worden in het verrichten van werkzaamheden. Dit doen ze door actief te trainen op werknemersvaardigheden en sociale vaardigheden zoals: werktempo, omgang met collega’s, betrouwbaarheid, etc. met als doel om weer aansluiting te vinden op de vraag van de huidige arbeidsmarkt.

Geniet Werkt is de sociale onderneming van Enspiratie en is actief op diverse vergaderlocaties in Arnhem. Een van de bekendste locaties is Geniet in de Weerd! Kom betaalbaar vergaderen of flexwerken in het lunchcafé van Geniet in de Weerd. Met vijf vergaderzalen bieden zij voor 2 tot 100 gasten plek. Een grotere bijeenkomst? Dan is de Koepelkerk op het Jansplein in het centrum een leuke en unieke locatie. Geniet achter de Koepel, ideaal voor kleine bijeenkomsten of geschikt als sublocatie voor een plenaire bijeenkomst in de Koepelkerk, is ook nog een optie.

Kijk voor meer informatie op www.genietwerkt.nl