English
De ondernemer achter Fello

"Samen simpel zorgen. Fello helpt mantelzorgers de dagelijkse zorg regelen. Door de app weet je precies wie, wat, wanneer doet."

Fello

Nederland telt 4 miljoen mantelzorgers. Fello helpt families met hun dagelijkse regelwerk. Wanneer was die doktersafspraak? Wie installeert de brandmelder?

Het betaalbaar houden van de zorg is een cruciaal en wereldwijd vraagstuk. Mantelzorgers spelen een onmisbare rol. Zij leveren gemiddeld 5 keer meer zorg dan betaalde thuiszorgmedewerkers.

Overheden zien die waarde, en doen een steeds groter beroep op families om zorgtaken over te nemen van professionals. Van de 4 miljoen Nederlandse mantelzorgers geeft 50% aan zich zwaar belast te voelen. Fello wil mantelzorgers een steuntje in de rug bieden.

Voor goede zorg, is goede samenwerking binnen families cruciaal. De Fello app stimuleert het sociale netwerk, zo wordt de mantelzorger ontlast en blijft de zorgbehoevende in contact met familie en vrienden. Fello is een simpele, gebruiksvriendelijke app die families helpt af te stemmen wie, wat, wanneer doet. Bovendien, brengt de app de ‘regeldruk’ omlaag, waardoor er meer tijd is voor zorg en aandacht.

Nieuwsgierig geraakt? Neem een kijkje op www.getfello.com of bekijk initiatiefnemer Niels op youtube!