English
De ondernemer achter Fair Fabrics

"Door de lokale economie op een duurzame en eerlijke manier te stimuleren versterkt het ondernemerschap en de zelfstandigheid van de producenten."

Fair Fabrics

Fair Fabrics selecteert en ontwerpt samen met lokale producenten uit verschillende landen een collectie interieurproducten. Op deze manier kan de eerlijke en transparante handel de leefomstandigheden van de producenten en hun omgeving verbeteren.

Bij de totstandkoming van de collectie wordt gebruik gemaakt van de expertise en ambachtsvaardigheden van de producenten. Zo ontstaat een divers aanbod bestaande uit handgemaakte tapijten, dekens en woonkleden tot kleinere items als manden, servies en glaswerk. Door de lokale economie op een eerlijke manier te stimuleren draag je bij aan duurzame economische ontwikkelingen in gebieden die dat goed kunnen gebruiken. De producenten en hun families verdienen zo rechtstreeks aan de inkomsten van eerlijke handel. Hiermee wordt het ondernemerschap en de zelfstandigheid van de producenten gestimuleerd. Meer weten over Fair Fabrics? Kijk op de website!

trefwoorden:

Andere sociale enterprises in de branche Retail