English
De ondernemer achter Dinst

"Voor betrouwbare diensten bij je thuis."

Dinst

Bij Dinst kan je gemakkelijk en gratis een betrouwbare dienstverlener voor bij je thuis vinden, vergelijken en direct een afspraak maken.

Dinst is dé website voor betrouwbare diensten bij je thuis. Zodat mensen met een veilig gevoel diensten aan huis kunnen afnemen. Dankzij de regiocoördinatoren van Dinst kunnen ze alle dienstverleners screenen en een persoonlijk filmpje van ze maken. Zodat mensen weten wie ze in huis halen.

Dinst gelooft in betrokkenheid. In het creëren van mogelijkheden.

Het bij elkaar brengen van mensen met zowel een oprecht sociale betrokkenheid en een ondernemende instelling is bijzonder! Zonder afhankelijk te zijn van subsidies (gemeenschapsgeld) zijn ze in staat een lange termijn gerichte oplossing te bieden voor mensen die het nodig hebben. Succes meten ze in het verschil dat ze kunnen maken voor de omgeving, niet in groei en winst maximalisatie. Dinst heeft een gemeenschappelijk doel, een passie om enthousiaste, betrouwbare en betrokken dienstverleners te vinden. Zodat mensen lang en gelukkig thuis kunnen blijven wonen. Sociaal ondernemen, iedereen wint!

Meer weten? Kijk eens op de website van Dinst.