English
De ondernemer achter Ctaste

"Een bijzondere zintuiglijke belevenis bieden en volwaardige en betaalde banen voor visueel beperkten creëren, daar is Ctaste in 2007 voor opgericht."

Ctaste

Geniet op een totaal andere manier van eten als restaurant Ctaste je uitdaagt om al je zintuigen te gebruiken tijdens een diner in het donker.

Bij Ctaste is het volledig donker, proeven, horen, ruiken en voelen zult u totaal anders ervaren. Daarom staat smaak bij ons centraal en verrassen wij u met een smaakvol uitgebreid diner. Ctaste biedt naast dineren ook andere ervaringen in het donker, zoals een brunch, high tea, high wine / beer en andere proeverijen! Daarnaast bieden wij de workshop ‘blind vertrouwen’ aan die zeer geschikt is als verrassend bedrijfsuitjes.  

Maar ons restaurant gaat verder dan een unieke concept. Deze zintuiglijke belevenis biedt volwaardige en betaalde banen voor visueel beperkten. Inmiddels heeft Ctaste 11 visueel beperkte experts in dienst die wij vanuit een uitkeringssituatie aan een subsidievrije betaalde baan hebben geholpen. Onze droom is dat iedereen met een fysieke of zintuiglijke beperking, die gemotiveerd zijn om te werken, in hun talent te zetten en ervoor zorgen dat zij kunnen werken binnen een commerciële omgeving waarin zij hun toegevoegde waarde kunnen laten zien. Met dit in gedachte hebben wij in 2014 een nieuwe belevenis in het donker geopend: CtheCity en zijn gestart met Ctalents.

Wil je deze unieke ervaring beleven? Klik hier voor de website.