English
De ondernemer achter Branders

“Van de koffie tot en met chocolade zien wij een positieve verandering, maar het lijkt wel alsof de IT-industrie onbesproken en ongestoord door kan gaan met uitbuiting en vrijheidsberoving.”

Branders

Branders gelooft in een 100% eerlijke manier van samenwerken met India binnen de IT-industrie, waarbij er verantwoordelijkheid wordt genomen zowel binnen als buiten de organisatie.

Door het goede voorbeeld te geven met hoge kwaliteit IT, voor een eerlijke prijs laat Branders zien dat je als IT-Bedrijf wel degelijk op een eerlijke en ethische manier kunt samenwerken met India, waarbij er verantwoordelijkheid is genomen binnen de organisatie, maar ook zeker daarbuiten.

Steeds vaker komt Branders gevallen van uitbuiting, vrijheidsberoving en ongezonde arbeidsomstandigheden tegen op de kantoren in India. Met de groei van het aantal IT-bedrijven in Nederland die een goedkoop manier van outsourcen hebben ontdekt, is dit echter alleen maar in een stroomversnelling gekomen. De ontketende prijsconcurrentie in de IT-industrie heeft een negatieve impact op de arbeidsomstandigheden in India.

Met de winst en infrastructuur van de IT-activiteiten kan Branders het Fair Chance Program uitvoeren waarmee ze jongeren een eerlijke kans geven op een baan, zodat zij van de straat af kunnen en hun familie weer kunnen onderhouden.

Wil jij met je digitale transformatie een positieve impact maken? Kijk eens op de website naar de mogelijkheden of volg Branders op Facebook en Instagram

Andere sociale enterprises in de branche Media, journalistiek & ICT