English
De ondernemer achter In Basix

"Eigenlijk zijn we een normaal bedrijf” 

In Basix

In Basix is een jong, sterk groeiend sociaal bedrijf in houtbewerking en de productie van o.a. winkel- en kantoormeubilair. Basix Production investeert in duurzame leer/werkplekken voor hun medewerkers, gericht op de verdere ontwikkeling van hun talenten.

Basix Production beschikt in Schiedam over een modern, ruim opgezette productiefaciliteit met een kwalitatief machinepark, en voldoende capaciteit voor de (af)montage van meubilair en displays. Maar de grootste kracht zit wat In Basix betreft in de organisatie, de medewerkers en begeleiders die elke dag met een enorme inzet en motivatie zorgen voor de productie en hun klanten verrassen met een topervaring.

In Basix is een productiebedrijf met een sterk sociaal karakter. Bij In Basix werkt ca. 80% van de medewerkers op de werkvloer met een beperking. Ze bieden hen met persoonlijke begeleiding en opleidingen de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen en te werken aan een ‘eigen’ plek op de arbeidsmarkt.

Voor In Basix ondertussen de normaalste zaak, maar ze zijn er evengoed trots op en dat dragen ze dan ook graag uit met hun eigen keurmerk ‘Goed en Sociaal’. 

Kijk voor meer informatie op de website van In Basix!

Andere sociale enterprises in de branche Productie & assemblage