English
De ondernemer achter AutiTalent

“AutiTalent zet de bijzondere talenten van mensen met autisme in om uw ondersteunende bedrijfsprocessen te optimaliseren”

AutiTalent

AutiTalent wil zoveel mogelijk mensen met autisme aan passend werk helpen. Vanuit de overtuiging dat zij over bijzondere talenten beschikken die van grote meerwaarde zijn voor elk bedrijf.

Dit doel probeert AutiTalent niet alleen te bereiken door zelf te fungeren als werkgever voor deze doelgroep, maar ook door andere bedrijven te faciliteren bij de inzet van medewerkers met autisme. De dienstverlening van AutiTalent bestaat enerzijds uit detachering in allerlei ondersteunende bedrijfsprocessen die nauwkeurig en met zorg uitgevoerd dienen te worden. Denk hierbij aan (financiële) administratie, ict en digitalisering. Anderzijds is AutiTalent hét bureau voor werving & selectie van getalenteerde kandidaten met autisme. Ook adviseren zij op het gebied van autisme en werk, bijvoorbeeld als de samenwerking met een medewerker met autisme moeizaam verloopt of als organisaties met behulp van jobcarving een passende werkplek willen creëren voor iemand met autisme. Op deze manier wil AutiTalent, samen met opdrachtgevers, concreet invulling geven aan sociale verantwoordelijkheid en de Participatiewet.

Meer weten? Ga dan naar hun website