English

Community

Social Enterprise NL brengt ruim 300 sociaal ondernemers samen.

Door het uitwisselen van kennis, netwerk én door te profiteren van elkaars ervaringen, successen en uitdagingen, hebben ondernemers veel steun aan elkaar. Zo bouwen we aan een sterke community van koplopers die met én van elkaar kunnen leren.

Wij faciliteren dat bijvoorbeeld via maandelijkse ‘Met de Benen op Tafel’- sessies, waarbij sociaal ondernemers andere ondernemers een kijkje in de keuken gunnen. Zo sprak Tony’s Chocolonely over marketing, SnappCar over crowdfunding, Fairphone over internationale impact, Yumeko over online marketing en Roetz-Bikes over inkoop.

Ook organiseren we ledenevents met een inspirerend inhoudelijk programma waar leden kennis maken met elkaar. Een mooie kans om je netwerk uit te breiden en nieuwe (zakelijke) contacten op te doen.

Social Enterprise NL zet sterk in op het maken van persoonlijke verbindingen tussen ondernemers rondom specifieke vraagstukken. Wil jij eens sparren met een andere ondernemer, formuleer een vraag en wij linken je!

"Doorsnee is het niet. Zijn we koppig? Vast! Maar wij gaan voor échte impact. En dan is het fijn om te merken dat we niet de enige zijn."
Wendelien Hebly, Yoni