English

Business support

Social Enterprise NL biedt toegang tot een groot aantal masterclasses en directe support services rondom specifieke thema’s.

Financiering

Wij helpen bij het vinden van de juiste financieringsvorm voor ondernemingen. Via onze masterclass financiering, via 1-op-1 support of via een intensiever traject ‘Next Level’. We brengen je in contact met ons netwerk van impact investors als je toe bent aan groeikapitaal.

Impact meten

Weten wat de impact van je onderneming is, dit objectief kunnen aantonen en vervolgens sturen op het vergroten van je impact is een intrinsiek onderdeel van sociaal ondernemerschap. Wij helpen je op weg vanuit onze eendaagse Clinic. Alvast inlezen? Impact First! Of brengen je in contact met ons netwerk van experts die professionele services aanbieden voor impact trajecten.

Positionering, marketing & communicatie

Een sterke en authentieke identiteit draagt bij aan het succes van een sociale onderneming. Hoe vertaal jij het unieke van je onderneming in relevante en geloofwaardige communicatie en een sterke (online) marketingstrategie? Middels masterclasses, experts en persoonlijke begeleiding kunnen we je hierbij helpen.

Businessplanning & -skills

Via (coachings)sessies en masterclasses op maat met o.a. PwC en ABN AMRO bieden we support bij strategische vraagstukken rondom groeistrategie, het organiseren en structureren van je onderneming, het bedienen van je stakeholders en bijvoorbeeld het ontwikkelen van onderhandelingsvaardigheden.

Legal & governance

Via het juridische loket van onze partner CMS kun je advies inwinnen over alle mogelijke juridische en fiscale vragen. Denk aan intellectueel eigendomsrecht, contractenrecht, arbeidsrecht, pensioenen, fiscaal recht, verzekeringen. Voor vragen over governance, strategie, belastingen of verzekeringen zet ook onze partner PwC graag zijn expertise in om jou verder te helpen. Bekijk hier de Wegwijzer die helpt bij het kiezen van een passende rechtsvorm en invulling van de statuten. 

Persoonlijke support

Het realiseren van jouw ondernemingsambities is niet altijd even gemakkelijk. Persoonlijke ontwikkeling als ondernemer en als professional is hierbij van groot belang. Daarom organiseren wij meerdere keren per jaar een coachingstraject waarin jij met je persoonlijke ontwikkelvragen aan de slag gaat.

Specifieke vragen? Of wil je gekoppeld worden aan een expert? Neem dan contact met ons op.

Door een intensieve samenwerking met onze partners PwC, ABN AMRO en CMS, en door ons grote netwerk van experts, wordt het business support programma van Social Enterprise NL veelal gratis of tegen gereduceerde bedragen aangeboden aan haar leden. 

“Ik ben onder de indruk van de kwaliteit van de coaches en de sprekers uit het netwerk van Social Enterprise NL.”
Koen Decherling, TropIQ