English

Sluit je aan bij hét netwerk van sociaal ondernemers!

Onderneem jij om de wereld te verbeteren? Wil jij met jouw onderneming onderdeel uitmaken van een beweging van honderden impact gedreven ondernemers? Ben je op zoek naar financiering om verder te groeien? Zoek je support om jouw maatschappelijke impact in kaart te brengen of wil je je marketingstrategie verder aanscherpen? Vind je het belangrijk dat er gewerkt wordt aan een beter ondernemersklimaat voor sociale ondernemingen? Meld je dan aan bij Social Enterprise NL via onderstaande formulier.

Twijfel je of jouw onderneming wel een sociaal onderneming is? Doe dan de zelftest!
 

Social Enterprise lidmaatschappen

Social Enterprise NL heeft twee typen lidmaatschap:

  • Ben je een Social Start-up?

Ben jij impact first? Ben je minimaal een jaar al bezig met jouw sociale onderneming? Heb je de onderneming geregistreerd, draai je al enige omzet en wil je verder groeien? Dan is het BOOST lidmaatschap van Social Enterprise NL perfect voor jou! BOOST lidmaatschap bij Social Enterprise NL bedraagt €245,- per jaar excl. BTW.

  • Als sociale onderneming al langer dan twee jaar actief?

Heb je een omzet van boven de €150.000,- en minimaal 2 fte in dienst? Haal jij minimaal 50% van jouw inkomsten uit de verkoop van product/dienst? Dan past het regulier lidmaatschap van Social Enterprise NL bij jou. Wist je al dat we het 'pay as you value' principe hanteren? Met het ‘pay as you value’ principe geven we jou de ruimte om zelf te bepalen wat jij het lidmaatschap waard vindt. Want, ieder lid maakt namelijk anders gebruik van het ledenprogramma, hecht een ander belang aan de lobbyagenda en heeft meer of minder profijt van de gecreëerde zichtbaarheid van jouw onderneming.

Lees hier onze algemene voorwaarden van lidmaatschap bij Social Enterprise NL.

 

Meld jouw social enterprise aan via onderstaand formulier:

Stap 1 van 3

Stap 2 van 3

Stap 3 van 3