English

Sluit je aan bij hét netwerk van sociaal ondernemers!

Onderneem jij om de wereld te verbeteren? Wil jij met jouw onderneming onderdeel uitmaken van een beweging van honderden impact gedreven ondernemers? Social Enterprise NL biedt o.a. ondersteuning bij het vinden van financiering, het in kaart brengen van jouw maatschappelijke impact en het aanscherpen van je marketingstrategie. Zodat je verder kunt groeien en je impact kunt vergroten. Meld je aan via onderstaand formulier.

 

Twijfel je of jouw onderneming wel een sociaal onderneming is? Doe dan de zelftest!

 

Social Enterprise lidmaatschap

 

Wanneer kun je je aansluiten?

Sluit je aan bij de beweging van sociaal ondernemerschap als:

-        Je impact first bent;

-        Je onderneming geregistreerd is bij de KvK;

-        Je minimaal een jaar operationeel bent;

-        Je omzet draait;

-        Je inkomsten komen uit de verkoop van een product of dienst (minimaal 50%)

-        Minimaal 1 FTE in dienst

 

Lees hier meer over de kosten van het lidmaatschap. 

 

Waarom lid worden?

  • Business Support: zowel met onze partners (CMS, PwC, ABN AMRO) als met ons informele netwerk van experts en coaches bieden we toegang tot een groot aantal masterclasses en directe support services rondom specifieke thema’s als access to finance, impact meting, positionering & marketing en juridische support.
  • Herkenning: ons doel is meer bekendheid en waardering te krijgen voor sociaal ondernemerschap. Aangesloten leden van Social Enterprise NL worden op onze website geplaatst en kunnen het logo van Social Enterprise NL gebruiken in hun eigen communicatie-uitingen.
  • Community: we willen social enterprises met elkaar verbinden en bieden je toegang tot een netwerk van 300+ collega sociaal ondernemers. Wij organiseren peer-to-peer kringen van ondernemers met vergelijkbare focus en behoeftes. Zo helpen we jullie om elkaar makkelijker te vinden en ervaringen en kennis uit te wisselen.
  • Ondernemingsklimaat: we zetten actief in op de lobby voor meer toegang tot kapitaal voor social enterprises en voeren een lobby richting de nationale overheid om social enterprises erkend en gestimuleerd te krijgen.
  • Buy Social: Een van de grootste obstakels voor groei van social enterprises is het vinden van nieuwe (grote) businessleads. Met de Buy Social campagne stimuleren we inkopers van private en publieke sector om sociaal in te kopen. Een van de kernactiviteiten binnen deze campagne is om de aangesloten ondernemers van Social Enterprise NL bij deze inkopers op de kaart te zetten en hiermee duurzame inkoop te bevorderen.

 

Lees hier meer redenen om je aan te sluiten bij Social Enterprise NL.  

 

Meld jouw social enterprise aan via onderstaand formulier:

Stap 1 van 3

Stap 2 van 3

Stap 3 van 3