English

Founding Partners

Lees meer over wat onze founding partners doen voor sociale ondernemingen door op hun logo te klikken!

PwC.pngCMS.jpg

abnamro.png

 

 

 

LOGO_DOEN18-NPL (rgb)_BLAUW_300ppi.pngimages.png  antonjurgensfonds.png


Heb je een concrete vraag waarmee één van onze founding partners je onderneming kan helpen? Mail je verzoek aan: clara@social-enterprise.nl
.


Projectpartners

Achmea Foundation

De Achmea Foundation start en ondersteunt projecten die bijdragen aan duurzame verbetering van het leven van mensen die zich in een sociaaleconomische achterstandsituatie bevinden. Social Enterprise NL organiseert voor de Achmea Foundation de Challenge HeldCare die zich richt op sociale ondernemingen die de zelfredzaamheid en de sociale cohesie in Nederland vergroten.
www.achmea.nl/foundation 

What Design Can Do

What Design Can Do (WDCD) is een internationaal platform dat publieke aandacht vraagt voor de maatschappelijke impact van design. Dat doen ze o.a. door een jaarlijks terugkerende internationale designcompetitie: The Climate Action Challenge. De Challenge is een internationale wedstrijd voor sociaal ondernemers, designers en studenten om klimaatverandering aan te pakken. Social Enterprise NL verzorgt het acceleratieprogramma voor de Climate Action Challenge.
www.whatdesigncando.com en www.challenge.whatdesigncando.com

RevelX

RevelX is partner in het Next Level programma van Social Enterprise NL. RevelX voert bij haar klanten strategische en digitale innovatieprojecten uit. Door disruptieve innovatie, diepgaande analyses en gedisciplineerde uitvoering realiseren zij groei bij start-ups en corporates in diverse maatschappelijke domeinen zoals zorg, sport, onderwijs en welzijn. Binnen Next Level staat opschalen en groei centraal. RevelX zal haar kennis en expertise inzetten voor het coachen en ondersteunen van de sociale ondernemingen om hen naar het volgende niveau te brengen.

Rabobank Foundation

Rabobank Foundation gelooft in sociaal ondernemerschap, in ondernemers die maatschappelijke impact voorop stellen, denken in kansen en innovatief zijn. We steunen deze ondernemers op verschillende manieren. Wanneer je wilt starten of opschalen, kun je bij de Rabobank Foundation terecht voor financiering. Dit kunnen zowel donaties als leningen zijn, afhankelijk van de vraag. Daarnaast vinden we het belangrijk om sociaal ondernemers niet alleen met geld te ondersteunen. We geloven dat je door kennis te delen en door samen te werken verder komt. Daarom zijn we verbonden aan een aantal opleidingen. En we zijn er trots op dat we ook bij GrowthClass zijn betrokken. Soms heb je als ondernemer meer baat bij contact met andere ondernemers, dan kunnen we in ons netwerk van ondernemers, coaches en kennisinstellingen kijken hoe we je verder kunnen helpen en met wie we je in contact kunnen brengen. 
www.rabobankfoundation.nl

De Goudse Verzekeringen

De Goudse ondersteunt het programma Grow Impact, omdat we het mooi vinden dat we hiermee kunnen bijdragen aan het waarmaken van jouw ondernemersdroom. Ook wij zijn ondernemers. Onze missie is om de  beste ondernemersverzekeraar van Nederland te worden. Dat doen we door ondernemers te helpen om zorgelozer en succesvoller te ondernemen. Met producten en diensten die financiële risico’s inzichtelijk maken en deze afdekken en met een excellente dienstverlening, maar ook door continu in gesprek te zijn met ondernemers. Want alleen door echt te begrijpen wat ondernemers drijft en bezighoudt kunnen wij hun én onze droom waar maken.
https://www.goudse.nl/

 

Netwerkpartners

 

UU.jpgselab_header1.pngcedris_large.jpgde_normaalste_zaak.pngbcorp.png

impact-hub-logo.pngSIF_logo.jpgenactus.pngMVO.pngsocialpowerhouse.png

nsob.jpg

 

euclid.png