English


Founding Partners

Lees meer over wat onze founding partners doen voor sociale ondernemingen door op hun logo te klikken!

PwC.pngCMS.jpg

abnamro.png

 

 

 

stichtingdoen.jpg  antonjurgensfonds.png


Heb je een concrete vraag waarmee één van onze founding partners je onderneming kan helpen? Mail je verzoek aan: marijt@social-enterprise.nl
.

We zijn Dutch & McKinsey dankbaar voor hun intensieve support bij de start van Social Enterprise NL.

Themapartners

Achmea Foundation

De Achmea Foundation start en ondersteunt projecten die bijdragen aan duurzame verbetering van het leven van mensen die zich in een sociaaleconomische achterstandsituatie bevinden. Social Enterprise NL organiseert voor de Achmea Foundation de Challenge HeldCare die zich richt op sociale ondernemingen die de zelfredzaamheid en de sociale cohesie in Nederland vergroten.
www.achmea.nl/foundation 

Vebego Foundation

Vebego Foundation is partner in het BOOST-programma van Social Enterprise NL. Vebego Foundation initieert, organiseert en faciliteert maatschappelijke projecten in Nederland en in het buitenland. Onder meer door de inzet van haar medewerkers worden maatschappelijke vraagstukken opgelost. Binnen het BOOST-programma dragen zij bij aan het ondersteunen en versterken van de social start-ups door de inzet van kennis en expertise.
www.vebegofoundation.nl en www.vebego.com 

What Design Can Do

What Design Can Do (WDCD) is een internationaal platform dat publieke aandacht vraagt voor de maatschappelijke impact van design. Dat doen ze o.a. door een jaarlijks terugkerende internationale designcompetitie: The Climate Action Challenge. De Challenge is een internationale wedstrijd voor sociaal ondernemers, designers en studenten om klimaatverandering aan te pakken. Social Enterprise NL verzorgt het acceleratieprogramma voor de Climate Action Challenge.
www.whatdesigncando.com en www.challenge.whatdesigncando.com/

Netwerkpartners

 

UU.jpgselab_header1.pngimpact-hub-logo.pngcedris_large.jpgbcorp.png

greenhost.jpg

degroenezaak.png

pymwymic.png

societyimpact.png

SIF_logo.jpg

 

 

 

euclid.png

de_normaalste_zaak.png

socialpowerhouse.pngnsob.jpg

 

 

 

 movisie.jpgMVO.pngenactus.png