Intern

Whitepaper: Naar een arbeidsmarkt die werkt voor iedereen

Social Enterprise NL heeft het vraagstuk van toeleiding naar werk onderzocht en een nieuw model van samenwerking tussen instanties, werkgevers en kandidaten uitgewerkt; het Regie aan Kandidaten en Werkgevers model. De toekomst van toeleiding? Lees het whitepaper.

Gepubliceerd op 7 juni2021

Het vraagstuk arbeidsparticipatie is groot en complex en boekt al decennia weinig vooruitgang. Participatiewetten, decentralisaties, sociale akkoorden en brede offensieven ten spijt. Nog steeds staan ruim een miljoen mensen langs de kant en komen er nieuwe mensen bij, zoals jongeren en statushouders. 

Vanuit gesprekken met ondernemers, consulenten, ambtenaren en experts komt een nieuw model van toeleiding naar voren. Een model dat uitgaat van het perspectief van de kandidaat. Kandidaten en werkgevers met de juiste attitude en competenties krijgen meer handelingsvrijheid. Het Regie aan Kandidaten en Werkgevers model. 

Via deze publicatie willen we een nieuwe bijdrage leveren aan een beter ecosysteem voor onze ondernemers, maar vooral aan een systemic change. Een systeemverandering die veel meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar betaald werk helpt.

Download het whitepaper

trefwoorden:

arbeidsparticipatie sociaal domein toeleiding naar werk RAKEW model inclusie whitepaper

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •