De Voorwerkers

Arnhem
Made in Holland door bijzondere handen! Met de Nederlandse maakindustrie als opdrachtgever willen we duurzame en passende werkgelegenheid realiseren én in Nederland houden. 

Het Blok

Lichtenvoorde
Het Blok is een conceptstore met horecagelegenheid waar alle producten en diensten een bijdrage leveren aan arbeidsparticipatie en duurzaamheid.

TriUnity

Malden
Wij hebben als doel 75 jongeren met autisme te begeleiden naar een zelfstandig bestaan, door hun specifieke vaardigheden te ontwikkelen, en te begeleiden tot en tijdens betaalde arbeid.

WOAB woningabonnement

Deventer
WOAB wil het verduurzamen van je eigen woning voor iedereen mogelijk maken, ook voor hen die daar geen geld voor hebben.

Emmaus Domstad

Utrecht
Kringloopwinkels met een sociaal doel: opvang van dak- en thuislozen, steun aan projecten in ons land en elders.

Rebelz aan de Rotte

Rotterdam
Rebelz aan de Rotte, uitzonderlijk goed eten voor een uitzonderlijk goede zaak..!

Coffyn

Nijmegen
Coffyn is een koffiehuis, een maatschappelijke onderneming, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken.

Bureau voor Arbeidsinschakeling

Groningen
Niemand wil in de bijstand zitten, het is gedoe.

The Social Medwork

Amsterdam
Tot nu toe heeft The Social Medwork duizenden patiënten en artsen in meer dan 80 landen succesvol kunnen helpen toegang te krijgen tot meer dan 8.000 medicijnen.

CommonEasy

Utrecht
CommonEasy wil de verzekeringsindustrie voorgoed veranderen door terug te gaan naar de kern van verzekeren maar met het gemak van de online wereld.

WOO

Amsterdam
WOO brengt luxe verwenproducten op de markt die het resultaat zijn van een bijzonder co-creatie proces van mensen uit verschillende windhoeken. WOO verbindt mensen.

GoodUp

Amsterdam
Start met het verhogen van de betrokkenheid van jouw medewerkers met jouw organisatie. Stel jouw medewerkers in staat om gezamenlijk projecten met een positieve impact te realiseren.