Zinnige Zaken

#
Werknemers voelen zich gelukkiger als ze iets voor een ander kunnen beteken.
Eiso Frederiks, Zinnige Zaken

Zinnige Zaken

Zinnige Zaken gelooft dat medewerkers gelukkiger worden als ze anderen helpen. Daarom verbinden ze medewerkers met maatschappelijke instellingen. Van Zinnig Teamuitje tot Zinnige HR-Strategie.

Werknemers voelen zich gelukkiger als ze iets voor een ander kunnen beteken. De praktische programma’s die Zinnige Zaken brengen werknemers en maatschappelijke instellingen bij elkaar. Het is duidelijker geworden dat de rol van de overheid afneemt. Hierdoor ligt er meer nadruk op zelfredzaamheid. Dit is met name goed zichtbaar in de wereld van de zorgverlening. Het is steeds duidelijker dat maatschappelijke organisaties in de zorg behoefte hebben aan samenwerking met het bedrijfsleven, willen ze hun waardevolle werk kunnen blijven doen.

Voor werknemers blijkt dat ‘iets doen voor de samenleving’ meer in zich heeft dan alleen een dagje goed doen. Werknemers halen uit deze kennismakingen iets waar ze contant naar zoeken namelijk geluk, zingeving en motivatie. In 2003 werd een Zinnige Zaken opgericht dat teamuitjes aanbied voor het goede doel. Dit vanuit de gedachte dat mensen gelukkiger worden als ze iets doen voor anderen. Anno nu bieden wij teamarrangementen bij het goede doel en geven ze advies voor Zinnig HR beleid.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Reizen, cultuur & recreatie
  • Impactgebied Sociale cohesie
  • Vestigingsplaats Duiven

Andere sociale enterprises in de branche Reizen, cultuur & recreatie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •