Willem&Drees

#
Willem&Drees laat zien dat duurzaam eten kan én dat het ook nog eens knetterlekker is.
Drees Peter van den Bosch, Directeur Willem & Drees

Willem&Drees

Wekelijks genieten van biologische producten, afkomstig van Nederlandse boeren. Dat maakt Willem&Drees eenvoudig en ook nog eens knetterlekker met hun maaltijdbox.

Ons huidige voedselsysteem heeft economische winst als uiteindelijke doel. Deze race to the bottom leidt tot uitputting van de aarde, ongezond voedsel en tot een oneerlijke verdeling van voedsel en winst. De baten komen enkelen toe en de lasten worden afgewenteld op velen. Dit kán en mag niet langer zo doorgaan.

Het is tijd voor radicaal andere waarden in ons voedselsysteem. Het is tijd voor een voedselsysteem waarin we laten zien wat de impact van een product op de aarde is en we laten zien dat we de producenten een eerlijke prijs betalen.

Wekelijks genieten van biologische producten, afkomstig van Nederlandse boeren. Dat maakt Willem&Drees eenvoudig en ook nog eens knetterlekker. Willem&Drees werkt met een flexibel abonnement. Op de website kunnen klanten kiezen uit een breed assortiment boodschappen, maaltijd- en versboxen. Elke box kan aangevuld worden met losse producten en/of maaltijden Het abonnement is eenvoudig te wijzigen, pauzeren of op te zeggen.

De eerste CO2 neutrale maaltijdbox
Meten is weten. Daarom berekent Willem&Drees de CO2-impact van elke maaltijdbox. Dit noemen ze de ‘foodprint’. De CO2 wordt Willem&Drees onderzoekt voortdurend manieren om deze ‘foodprint’ te verkleinen. Wat overblijft wordt gecompenseerd. Eet de wereld lekker beter. 

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Horeca & voeding
  • Impactgebied Voedseltransitie & natuurbehoud
  • Vestigingsplaats Cothen

Andere sociale enterprises in de branche Horeca & voeding

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •