Videobutler

#
Videobutler zorgt ervoor dat iedere video-vergadering op tijd start. Driemaal impact: we verminderen internationaal reizen, onze Videobutlers zijn mensen met een lastig lichaam en we verbeteren het welzijn van onze klanten.
Remko Brilman, Videobutler

Videobutler

De Videobutler is uw persoonlijke assistent die altijd met één druk op de knop beschikbaar is.

Videobutlers plannen de vergadering in, nodigen de deelnemers uit en zorgen ervoor dat iedereen op tijd aanwezig is. Ook in technisch opzicht staat de Videobutler zijn mannetje. Mocht zich een probleem voordoen tijdens bijvoorbeeld video conferencing, dan zorgt de Videobutler voor een snelle oplossing. De Videobutler maakt een helpdesk dus overbodig.

Kortom, op het gebied van het opzetten, regisseren en coördineren van een vergadering werken de Videobutlers pro-actief. Zij nemen alle werk uit handen en zorgen voor een continue kwaliteit en probleemloos verloop van de vergadering. Zo worden mensen samengebracht door mensen.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Technologie & telecom, Zakelijke dienstverlening
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie
  • Vestigingsplaats Amsterdam

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wij laten niets achter op jouw device en kunnen dus ook niet zien wat jij verder allemaal gaat doen. Jouw IP-adres wordt niet gedeeld met derden, en wordt dus ook niet gebruikt voor commerciële of politieke doelen. Meer weten?

Ok

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •