Van Hulley

#
De combinatie van een bijzonder product dat een prachtige maatschappelijke bijdrage levert, haalt het allerbeste uit mij.
Jolijn Creutzberg, oprichter Van Hulley

Van Hulley

Het idee voor Van Hulley ontstond jaren geleden. Met een overhemd van Jolijns man: ooit gekocht in de VS, heel veel gedragen en daarom een versleten boord. Weggooien was geen optie dus hing het ding maar te hangen in de kast. Jolijn besloot er iets anders van te maken. Inderdaad: een boxershort.

Bij Van Hulley maken vrouwen met grote afstand tot de arbeidsmarkt van je versleten overhemd een prachtige handgemaakte persoonlijke boxershort. De boxershorts worden gemaakt door vrouwen die graag willen werken, maar nog niet de benodigde papieren hebben voor hun ambitie op de arbeidsmarkt. Bij Van Hulley doen ze werkervaring op en volgen ze een opleiding. Ze gaan anderhalve dag per week naar school om zo hun entreebewijs voor het MBO te halen. Dat brengt hun dichter bij het realiseren van hun dromen. Ze worden hierbij intensief begeleid door de gemeente en Van Hulley zelf. Via www.vanhulley.nl bestel je de boxer in onze webshop, en stuur je vervolgens je overhemd op, waarna je hem na een paar dagen als boxershort retour krijgt. Maatschappelijk verantwoord, duurzaam (‘upcycling’) en niet te vergeten: vrolijk. Met een Van Hulley maak je iedereen blij: maaksters, planeet en dragers!

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Mode, Retail
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie, Circulaire en duurzame productie
  • Vestigingsplaats Groningen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •