V. at the City

#
Onze producten worden gemaakt door vrouwen met een achterstand.
Veronika Utasi, oprichter V. at the City

V. at the City

Momenteel zijn 30fte werkzaam voor V. at the City. Ze hebben gekozen voor duurzaam ondernemen omdat er veel vrouwen zijn die door een beperking geen werk kunnen vinden en daardoor niet volledig kunnen meedraaien in onze maatschappij.

In de toekomst wil de oprichter graag nog veel meer mooie en duurzame producten bedenken en ontwerpen en gaan opschalen zodat ze een eigen atelier kunnen beginnen waar nog veel meer werk en begeleiding aangeboden kan worden aan vrouwen in Amsterdam.

Bij V. at the City kun je terecht voor duurzame cadeauartikelen met een Amsterdams tintje. Alle producten zijn handgemaakt. De kernwaarden van V. at the City zijn:

 1. Duurzaam
 2. Design
 3. Kwaliteit
 4. Ambacht
   

Duurzaamheid komt terug in de gebruikte materialen maar in het maken van de producten. Alle producten zijn gemaakt door vrouwen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Eerst werkte Veronika samen met individuele vrouwen en inmiddels met twee organisatie die de vrouwen samenbrengen. Via de organisaties met wie ze samenwerken bieden ze een uitweg uit een uitkeringsituatie. Werken en mooie producten mogen maken zorgt ook voor een groeiend zelfvertrouwen en eigenwaarde bij de vrouwen.

Meer weten?
Kijk op de website

 • Branche Retail
 • Impactgebied Arbeidsparticipatie
 • Vestigingsplaats Amsterdam

Andere sociale enterprises in de branche Retail

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wij laten niets achter op jouw device en kunnen dus ook niet zien wat jij verder allemaal gaat doen. Jouw IP-adres wordt niet gedeeld met derden, en wordt dus ook niet gebruikt voor commerciële of politieke doelen. Meer weten?

Ok

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

 • PwC-logo-wit.png
 •