Uit de Buurtfabriek

#

Uit de Buurtfabriek

De sociaalste meubelfabriek van Eindhoven! Uit de Buurtfabriek is een stichting die haar teamleden voorziet van ondersteuning, begeleiding en perspectief in een werk- en leeromgeving.

Uit de Buurtfabriek ondersteunt een kwetsbare groep mensen door hen binnen een productieomgeving structuur bij te brengen, verantwoordelijkheid terug te geven en de kans op actieve deelname aan de maatschappij te vergroten.

Ons team is een bonte mix van mensen met barrières tot werk, nieuwkomers, expats, mensen met autisme, herstellend van depressie, burn-out of andere ziekten, pensionado’s, designers en andere Eindhovenaren.

Iedereen helpt elkaar en samen maken wij prachtige houten meubels en producten. Een ervaren meubelmaker begeleidt de teamleden bij het maken van meubels, terwijl persoonlijke ondersteuning wordt geboden door onze coach. Onze designer maakt de ervaring compleet door het team te betrekken bij het ontwerpproces.

Wij leveren maatwerk voor organisaties, bedrijven en particulieren, daarnaast verkopen wij een eigen collectie zelf ontworpen meubels en woonproducten zodat wij onze sociale functie kunnen blijven vervullen.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Productie & assemblage
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie, Sociale cohesie
  • Vestigingsplaats Eindhoven

Andere sociale enterprises in de branche Productie & assemblage

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •