Udea

#
Groothandel Udea staat voor vertrouwen, transparantie, duurzaamheid en gemak binnen de keten.
Erik-Jan van de Brink, Commercieel directeur Udea

Udea

Udea is een groothandel van biologische levensmiddelen met een totaalassortiment en tevens franchisegever van Ekoplaza.

Een familiebedrijf dat persoonlijk en slagvaardig is die samen met u ondernemen in biologisch. Onze focus ligt op biologische levensmiddelen: we leveren zowel verse als houdbare producten aan winkels, speciaalzaken, foodservice en out-of-home in de Benelux. Als marktleider in biologische producten hebben we een aantal eigen merken ontwikkeld; Samen met onze leveranciers en telers bieden we producten van de hoogst mogelijke kwaliteit die eenvoudig en efficiënt bij ons te bestellen zijn.

Nergens anders vindt u zo’n groot biologisch assortiment dat bovendien veelal per stuk te bestellen is. Vanaf een beperkt minimaal orderbedrag levert Udea 7 dagen in de week.

Bij de oprichting van Udea was er achtergrond in intensief werkende boerenbedrijven. Door deze kennis wisten eigenaren Erik Does en Erik-Jan van den Brink dat ze een verschil wilden maken. Het omgaan met dieren en het milieu moest beter. Daarom wordt Udea gedreven vanuit de visie om bewust, duurzaam en lekker te eten.

De basis van de organisatie is het aangaan van duurzame samenwerkingen en jarenlange relaties. Met passie is Udea de schakel tussen boeren en telers en gunt iedereen in de keten zijn boterham. Als groothandel kijken we hoe we daar de standaard voor neer kunnen zetten.

 

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Logistiek, Productie & assemblage, Retail
  • Impactgebied Duurzame ketens/ Fair Chain, Voedseltransitie
  • Vestigingsplaats Veghel

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png