Tulp Fietsen

#
De fietsen worden gemaakt in de eigen fabriek in Nederland, grotendeels door monteurs met een sociale werkplaats achtergrond
Frank Klemann, Tulp Fietsen

Tulp Fietsen

Tulpfietsen maakt Nederlandse kwaliteitsfietsen voor particulieren en bedrijven in heel Europa. Stevige Nederlandse stadsfietsen die de tand des tijds doorstaan. Het zijn klassieke, stijlvolle fietsen met een prachtig houten krat, een stevig kinderzitje, wel of geen versnellingen, een leren zadel of juist een van zwart kunststof.

Tulpfietsen maakt de fiets zoals jij ‘m hebben wilt en zijn gespecialiseerd in bedrijfsfietsen met logo en in de huisstijl en kleur van je bedrijf.

De fietsen worden gemaakt in de eigen fabriek in Nederland, grotendeels door monteurs met een sociale werkplaats achtergrond. Zo helpen zij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan. Daarnaast steunen zij het Riksjaproject van Een Wereld Idee, de ontwikkelingsorganisatie nieuwe stijl. Met een concrete tool als een fietstaxi geven zij kansarme mensen in Bangladesh via een microkrediet de kans op een beter leven. Voor elke verkochte Tulpfiets wordt € 2,- aan het Riksja project gedoneerd.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Productie & assemblage, Retail
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie, Circulaire en duurzame productie
  • Vestigingsplaats Maastricht

Andere sociale enterprises in de branche Productie & assemblage

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png