Thijsthee

#
Thijs is een gepassioneerde chef en maakt vanuit zijn rijke ervaring de lekkerste ijsthee. Daarnaast is hij een actieve strijder tegen voedselverspilling.
Rod Hensen, Thijsthee

Thijsthee

Thijs zijn grote passie is koken. Als sous-chef van een sterrenrestaurant had hij zijn ultieme doel bereikt. Uiteindelijk bleek dit slechts het begin van een veel grotere uitdaging: zijn strijd tegen voedselverspilling.

De motivatie: dik, krom of lelijk fruit wordt weggegooid. Mede om deze reden verspillen we samen, ieder jaar opnieuw, een derde van ons groente en fruit. Zonde want met elke appel die we weggooien verspillen we ook ontzettend veel water en energie. Dat maakt het de moeite waard om ze allemaal te redden.

De oplossing: Thijsthee maakt voor jou biologische ijsthee, gezet met bijzondere theesoorten en vers fruit dat anders zou worden weggegooid.

Drink ThijsThee, geniet en strijd mee tegen voedselverspilling.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Horeca & voeding
  • Impactgebied Voedseltransitie & natuurbehoud
  • Vestigingsplaats Amsterdam

Andere sociale enterprises in de branche Horeca & voeding

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •