Swink Webservices

#
Swink klant: Jullie leveren even goed werk als concurrenten, maar gebeurt er iets extra's met mijn geld.
Paul Malschaert, Swink Webservices

Swink Webservices

Swink is een buitengewoon internetbureau dat de talenten van mensen met autisme inzet. Hierdoor levert Swink buitengewoon hoge kwaliteit online diensten.

Swink levert online diensten aan de marketing- en communicatieafdelingen van grote bedrijven en (semi-) overheidsinstellingen. Deze diensten bestaan onder meer uit content management, het analyseren van websitestatistieken, content-migratie, online marketing en het opschonen van databases.

Door de bijzondere talenten van mensen met autisme weet Swink de verwachtingen van klanten vaak te overtreffen. Je website migreren naar een nieuw CMS? Swink doet het nauwkeurig én snel. Vervolgens zorgt Swink voor het content beheer en optimalisatie van de website voor vindbaarheid (SEO). We helpen ook je graag met het inzetten van online marketing (via SEA en social media) en het analyseren van de statistieken daarvan. Alles voor een buitengewoon resultaat!

De sociale missie is wat ons onderscheidt. De gerealiseerde impact is dan ook hoog: elke euro die u aan Swink betaalt, levert 1,95 euro op aan maatschappelijk waarde. Dankzij deze hoge social return heeft Swink het PSO30 keurmerk.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Media, journalistiek & ICT, Zakelijke dienstverlening
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie
  • Vestigingsplaats Amsterdam

Andere sociale enterprises in de branche Media, journalistiek & ICT

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •