Sungevity Nederland

#
Sungevity is een bedrijf met een missie en streeft naar een ‘Rooftop Revolution’. Wij willen dat elk dak vol komt te liggen met zonnepanelen. 
Roebyem Anders, oprichter Sungevity Nederland

Sungevity Nederland

Sungevity bouwt het grootste energieke netwerk van mensen ter wereld die de kracht van de zon gebruiken in hun dagelijkse leven.

Fossiele brandstoffen zijn milieubelastend, omslachtig en toereikend om de hele aarde te voorzien. Daartegenover staat een schone, krachtige en oneindige bron van energie: de zon.  En deze gaat iedere dag voor niets op. Op één dag stuurt de zon zoveel energie op de aarde af, dat we daar met zijn allen een heel jaar onze energiebehoefte van kunnen voorzien. 

Sungevity is een internationale online totaal aanbieder van zonnesystemen, en maakt hierbij gebruik van satellietbeelden en geavanceerde rekensoftware. De productieberekeningen zijn zó nauwkeurig dat de opbrengst aan schone kilowatturen voor 20 jaar wordt gegarandeerd. Uniek in Nederland.

Sungevity ondersteunt het ‘Iedereen Winst’ motto. Zo doneert Sungevity bij ieder verkocht zonnnesysteem een WakaWaka aan iemand zonder toegang tot elektriciteit in een ontwikkelingsland. Sungevity organiseert ook lokale Samen Solar-initiatieven waarbij een zonnesysteem aan een school, sportclub of vereniging wordt gedoneerd. Zodat ook zij kunnen bijdragen aan een duurzamere wereld.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Energievoorziening
  • Impactgebied Energietransitie
  • Vestigingsplaats Amsterdam

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •