Springlab

#
Ons lichaam is slechts een vervoersmiddel om onze hersenen de klas in te brengen... Daar brengen wij met Springlab verandering in met bewegend leren!
Jan-Paul de Beer, Directeur Springlab

Springlab

Bij Springlab geloven ze dat de mens gemaakt is om te bewegen. Bewegen is immers essentieel voor een gezond en gelukkig leven. We hebben als mensheid echter een passieve wereld gecreëerd waarin bewegen geen noodzaak meer is. Springlab wil daar verandering in brengen.

Het onderwijs speelt een cruciale rol in onze passieve wereld. We leren er onze kinderen dat stilzitten heel normaal is. Kinderen zijn 3000 uur per jaar wakker waarvan ze er maar liefst 1000 stilzitten op school.

Daarom heeft Springlab een droom: bewegend leren als onderwijs van de toekomst. Leren met het hele lichaam en niet alleen met het hoofd.

Om dit te realiseren bouwt Springlab aan een bewegend leren wereld waar alles samenkomt: innovatieve oplossingen, ideeën, vragen, uitgevers, ouders, wetenschappers, onderzoekers en meer. Zo maken we samen van bewegend leren de norm in het onderwijs.

Meer weten?
Kijk op de website

trefwoorden: innovatie, onderwijs, bewegend, leren

  • Branche Onderwijs
  • Impactgebied Sociale cohesie
  • Vestigingsplaats Utrecht

Andere sociale enterprises in de branche Onderwijs

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •