Social Leisure

#
Zelfredzame, gezonde en gelukkige lokale gemeenschappen door betere, slimmere en uiteindelijk goedkopere exploitatie van maatschappelijk vastgoed
Teun van Etten, Directeur Social Leisure

Social Leisure

Social Leisure zet zich op verschillende manieren in om maatschappelijk vastgoed, zoals sportaccommodaties, buurthuizen en theaters, lokaal te behouden én te versterken.

Maatschappelijk vastgoed draagt in belangrijke mate bij aan de gezondheid, veiligheid en sociale samenhang in lokale gemeenschappen. De vaak onnodig sterke afhankelijkheid van gemeentelijke subsidies maakt deze voorzieningen echter kwetsbaar.

Social Leisure is het sociale alternatief om maatschappelijk vastgoed voor, door en met de lokale gemeenschap te behouden en te versterken. Met slimme inzet van mensen en middelen, zorgt Social Leisure voor lagere operationele kosten en een hogere inkomstenstroom. De winst vloeit terug in de accommodaties en de gemeenschap.

Als drijvende kracht achter onder andere Langedijk Actief, Heiloo Actief en Schagen Actief, beheert en exploiteert Social Leisure binnen- en buitenzwembaden, theaters, een dorpshuis, gymzalen en sporthallen.

Social Leisure zoekt daarnaast de samenwerking met andere lokale exploitanten, om met gedeelde dienstverlening in heel Nederland de impact te vergroten. Social Leisure biedt beheerders en exploitanten van maatschappelijk vastgoed hulp bij het optimaliseren van hun exploitatie, management, administratie & personeel en sociale impact.

 

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Reizen, cultuur & recreatie
  • Impactgebied Sociale cohesie
  • Vestigingsplaats Noord-Scharwoude

Andere sociale enterprises in de branche Reizen, cultuur & recreatie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •