SNEW Circular Telecom & IT

#
SNEW maakt gebruikte IT en telecomapparatuur weer 'as new'.
Martijn van Engelen, CEO & Founder

SNEW Circular Telecom & IT

SNEW is de bedenker en uitvinder van eco-sociale recycling. Het model is: inzamelen, hergebruiken, recyclen (wat hen onderscheidt is hun focus op hergebruik). Dit maakt SNEW tot experts in product lifecycle management van ICT-apparatuur.

Doordat jouw apparatuur langer meegaat, zorgt SNEW ervoor dat je grondstoffen en CO2 bespaart en dat grondstoffen uiteindelijk worden teruggewonnen om nieuwe producten te vervaardigen.

Een belangrijke reden voor leveranciers om hun ICT-apparatuur via SNEW te verwerken is de mogelijkheid om het end-to-end proces van leverancier van apparatuur tot eindgebruiker en vice versa te beheren. SNEW kan dit doen door te voorzien in een proces dat alle schakels in de einde-levensduurketen omvat.

Door de levenscyclus van afgedankte apparatuur te verlengen, heeft SNEW in 2019 meer dan 200.000 herbruikbare producten opnieuw op de markt gebracht en daarmee een positieve impact op het milieu gegenereerd door bij te dragen aan CO2-reductie. Daarnaast biedt SNEW ook werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die deel uitmaken van het personeelsbestand.

Meer weten?
Kijk op de website

trefwoorden: Telecom

  • Branche Media, journalistiek & ICT, Technologie & telecom
  • Impactgebied Circulaire en duurzame productie, Intern. ontwikkeling & Fair chain
  • Vestigingsplaats Boxtel

Andere sociale enterprises in de branche Media, journalistiek & ICT

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •