Sharp Sharp

#
Het eten van een taartje heeft net zoveel impact op het milieu als een stuk vlees, met Sharp sharp bieden we een duurzamer alternatief.
Frank Hanssen, Sharp Sharp

Sharp Sharp

In de plantaardige bakkerij van Sharp Sharp combineren ze kruidig met zoet, verantwoord met kleurrijk en gezond met lekker. Voor mensen met dieetwensen/allergieën of veganisten en iedereen die ervan houdt om verrast te worden met nieuwe en bijzondere smaken.

Boter, roomkaas, eieren en melk vormen al decennia de basis van het meeste gebak en zorgen hiermee voor een flinke milieubelasting. Met bijvoorbeeld een plantaardige cheesecake op basis van cashewnoten bespaart Sharp Sharp 2,1kg CO2 per taart. Sharp Sharp is ontstaan uit de eigen randvoorwaarden van ondernemers Renate & Frank, met als doel iedereen te laten genieten van (h)eerlijk plantaardig. Met 99% biologische ingrediënten, die zij zo eerlijk mogelijk inkopen t.o.v. van mens, dier en onze aarde. Want ondanks dat hun producten vegan, lactosevrij, glutenvrij en geen suiker bevatten zijn ze echt bijzonder lekker.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Horeca & voeding
  • Impactgebied Circulaire en duurzame productie
  • Vestigingsplaats Rotterdam

Andere sociale enterprises in de branche Horeca & voeding

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •