Rotterdamse Munt

#
Stichting Rotterdamse Munt wil bijdragen aan een levendige en gezonde stad door groene ruimte te maken en groene activiteiten te organiseren waarin buurt- en stadsbewoners samenwerken.
Ingrid Ackermans, Rotterdamse Munt

Rotterdamse Munt

Rotterdamse Munt wil bijdragen aan een levendige, rijke en gezonde stad door groene publieke ruimten te ontwikkelen en activiteiten te organiseren waarin waarin buurt- en stadsbewoners samen werken aan de groene & gezonde stad!

Stadskruidentuin Rotterdamse Munt  is een geurige oase, middenin de stad. Er groeien ruim 100 soorten kruiden & eetbare bloemen uit alle windstreken. De kruiden worden met liefde en aandacht verzorgt, geoogst en verwerkt tot kruidenproducten en gerechten. Je kan er volop inspiratie ophalen voor smaakvolle gerechten en teeltmethoden voor jouw eigen groene oase. Wij brengen Rotterdammers in contact met natuurlijke, duurzaam geproduceerde voeding. In onze Stadskruidentuin zijn mensen welkom om te wandelen & winkelen, plukken & proeven, ontdekken & leren, meedoen & groeien.

In de Stadskruidentuin werken we samen met mensen uit de buurt die allemaal op verschillende manieren bijdragen aan een gezondere wereld en een leukere stad. In de stadstuin wordt aandacht en passie gedeeld en groeit lokaal talent.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Horeca & voeding, Reizen, cultuur & recreatie
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie
  • Vestigingsplaats Rotterdam

Andere sociale enterprises in de branche Horeca & voeding

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •