Rising You

#
We climb. We rise. We shine.
Benjamin GĂ©rard oprichter Rising You

Rising You

Rising You is in volle vluchtelingencrisis (2015) opgestart om de integratie van vluchtelingen te faciliteren. We doen dat aan de hand van sport, opleiding en begeleiding naar werk.

In Brussel zitten vandaag (2018) 4 op 5 vluchtelingen zonder werk. Tegelijkertijd slagen ondernemingen er niet in om hun vacatures in te vullen. Rising You wil die kloof dichten. Een boeiende job is immers dé hefboom op weg naar een geslaagde inburgering.

Rising You verwelkomt jonge vluchtelingen vanaf 12 jaar oud in haar klim- en sportclubs. Jongeren worden er warm onthaald en bouwen er een sociaal netwerk uit. Sportenderwijs ontwikkelen ze taligheid en sociale vaardigheden. Wie van de sport werk wil maken, én over de juiste attitudes beschikt, kan via de Academy opleidingen volgen. Die ontwikkelt Rising You op maat van bedrijven en jobs. Zo bieden we bedrijven gedreven en goed opgeleide werknemers aan, die over alle nodige certificaten beschikken om meteen aan de slag te gaan. Met een slaagpercentage van 98% en een doorstroom naar werk van 92%, overtreffen we de verwachtingen van onze klanten.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Onderwijs, Reizen, cultuur & recreatie, Zakelijke dienstverlening
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie
  • Vestigingsplaats Leuven

Andere sociale enterprises in de branche Onderwijs

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •