Reflow

#
Reflow wil ervoor zorgen dat 3D printen 100% duurzaam is door het maken van hoogwaardig 3D print materiaal uit duurzame bronnen.
Jasper Middendorp oprichter Reflow

Reflow

3D printen zal een van de grootste veranderingen in de 21ste eeuw betekenen. Reflow wil ervoor zorgen dat deze verandering 100% duurzaam is door het maken van hoogwaardig 3D print materiaal uit duurzame bronnen.

Plastic is hard op weg onze natuurlijke ecosystemen te vernietigen, zowel op land als op zee. De afgelopen 50 jaar hebben we industrieën ontwikkeld die er verslaafd aan zijn. Plastic verpakkingen, plastic tandenborstels, zelfs ons groente wordt inmiddels in plastic verpakt.

De toekomst kan er anders uitzien! 3D printen is een technologie waar je tegen lage kosten een digitaal bestand kan omzetten in prachtige fysieke objecten. Het wordt al gebruikt in de vliegtuigindustrie, autobouw, architectuur, mode en de kans is groot dat jouw eigen tandarts het ook gebruikt. Nu deze technologie de kinderschoenen is ontgroeid hebben we een unieke kans om ervoor te zorgen dat we het deze keer wel ‘goed doen’.

En dat is Reflow’s missie, om de volgende industriële revolutie 100% duurzaam, circulair en wereldwijd te maken. Hiervoor hebben we een unieke technologie ontwikkeld om van duurzame bronnen hoge kwaliteit 3D print materialen te maken.

Wil je samenwerken of meer weten bezoek dan onze website op of stuur ons direct een mail op letstalk@reflowfilament.com

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Deeleconomie, Productie & assemblage
  • Impactgebied Circulaire en duurzame productie
  • Vestigingsplaats Amsterdam

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •