Reëlle Communicatie

#
Reëlle laat zien dat mensen met een beperking prima kunnen werken. Dat doet wat met onze opdrachtgevers en met ons!
Marjolijn Daverveld, Meesterbrein Reëlle Communicatie

Reëlle Communicatie

Marjolijn Daverveld wil met Reëlle als sociaal ondernemer sociale winst maken voor iedereen. Daarom werken bij Reëlle alleen mensen met een beperking.

De breinen bij Reëlle Communicatie werken aan betaalde opdrachten die bijdragen aan een eerlijke wereld. Zo ondersteunt Reëlle overheden en ondernemers bij communicatie rondom participatie door het vertellen van een eerlijke verhaal. Zo maken we samen sociale winst.

“Het begon in 1999 toen het idee voor Reëlle geboren werd in mijn brein. Al snel kwam mijn eerste sollicitant met een beperking op mijn pad. Ik heb deze kans aangegrepen. Ik leerde hoe ik het beste uit de ander én mezelf kon halen. Zo zette ik mijn eerste stap in sociaal ondernemerschap.

Sinds 2010 werk ik bij Reëlle uitsluitend met mensen met een beperking. In de loop der tijd hebben wij ervaring opgedaan met mensen met hersenletsel, een fysieke beperking, autisme en psychiatrische problematiek.

Vanzelfsprekend heeft iedereen bij Reëlle een beperking, maar ik zie vooral het talent. Zo heb ik al veel mensen een kans kunnen geven. Niet altijd gemakkelijk, maar dat is ook nooit de bedoeling geweest.” Marjolijn Daverveld

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Media, journalistiek & ICT
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie
  • Vestigingsplaats Valkenswaard

Andere sociale enterprises in de branche Media, journalistiek & ICT

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •