Rebottled

#
Circulair, sociaal en functioneel. Draag bij aan de duurzame revolutie en hef je glas op verandering!
Jermain van der Graaf, Oprichter & CEO Rebottled

Rebottled

Rebottled's geupcyclede drinkglazen zijn het icoon voor de transitie naar een circulaire economie. Daarnaast komen de producten van het bedrijf 100% in aanmerking voor social return.

Rebottled transformeert lege wijnflessen in gave, iconische drinkglazen. Door het upcyclen van deze wijnflessen levert dit circulaire bedrijf een bijdrage aan de vermindering van afval, CO2-uitstoot en energieverbruik. In de Factory, Rebottled’s sociale werkplaats, worden deze duurzame drinkglazen met veel aandacht geproduceerd door talentvolle mensen met een afstand tot de huidige arbeidsmarkt. Hiermee verschaft het bedrijf lokale en sociale werkgelegenheid.

Hoe is Rebottled ontstaan? Jermain, oprichter en CEO van Rebottled, vond het raar dat bierflessen tot 40 keer worden herbruikt en wijnflessen/drankflessen na één keer gebruik worden weggegooid. Dit kan anders! Door wijnflessen om te zetten tot producten, vermindert Rebottled de impact op het milieu drastisch. Het ontwerp van deze glazen vertelt het verhaal zelf al en combineert hoogwaardig design met circulariteit als geen enkel ander product.
 

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Productie & assemblage, Retail
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie, Circulaire en duurzame productie
  • Vestigingsplaats Utrecht

Andere sociale enterprises in de branche Productie & assemblage

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •