PUUR in marketing

#
Denken in mogelijkheden voor je klant en voor je eigen team laat ons allen bloeien.
Yuwita Slamet PUUR in marketing

PUUR in marketing

Onafgebroken in contact blijven met je klanten is een dagelijkse uitdaging die je fijn kunt uitbesteden aan het team van PUUR in Marketing.

Campagnes verzinnen, nieuwe content delen, website updates en grafische ontwerp; marketing is een uitgebreid pakket. Heb je als onderneming niet zelf de capaciteit van een volledig ingerichte marketingafdeling, dan kun je het team van PUUR in Marketing inzetten. Het team van creatieven bundelt hun expertise in een marketingabonnement voor bedrijven. Voor een vast bedrag per maand verzorgt PUUR in Marketing het hele jaar doorlopend marketing advies en/of uitvoer.

Kies je voor een marketingabonnement dan versterkt een bijzondere groep mensen je onderneming. Het team van PUUR in Marketing bestaat uit mensen die op gebied van gezondheid een uitdaging in het leven hebben zoals een chronische ziekte of lichamelijke beperking.

Maar Geraniums? Geen teamlid die weet wat dat zijn. Niemand wil aanspraak doen op een vangnet. Het zijn echte doorzetters met brains en ambitie die samen mooie dingen maken.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Zakelijke dienstverlening
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie
  • Vestigingsplaats Roelofarendsveen

Andere sociale enterprises in de branche Zakelijke dienstverlening

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •