Project Cece

#
Project Cece wilt een positieve verandering teweeg brengen in de mode-industrie door duurzame webshops te verbinden aan de consument.
Melissa Wijngaarden, Mede-oprichter Project Cece

Project Cece

Project Cece bundelt de krachten van 200+ duurzame webshops door hun aanbod op één plek te verzamelen.

Zussen Marcella en Melissa Wijngaarden en vriendin Noor Veenhoven ontdekten hoe lastig het was om duurzame kledingkeuzes te maken. Het aanbod was verspreid over veel kleine websites, het was lastig te achterhalen waarom merken precies duurzaam zijn en veel merken deden aan greenwashing. Ze besloten een website te bouwen die duidelijkheid biedt en het makkelijker maakt om duurzame kleding te vinden; Project Cece.

Project Cece verzamelt het aanbod van inmiddels meer dan 200 duurzame webshops, waarbij ze met korte tekstjes en 5 labels voor verschillende aspecten van duurzaamheid precies aangeven waarom een merk duurzaam is. Door het makkelijker en leuker te maken om duurzame kleding te kopen, willen ze ervoor zorgen dat integere duurzame merken uiteindelijk fast fashion van de troon stoten.

Onlangs lanceerden ze de Fair Fashion Giftcard. De Fair Fashion Giftcard is het perfecte cadeau dat duurzaamheid en kleding combineert en is een fantastisch relatiegeschenk voor bedrijven.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Mode
  • Impactgebied Intern. ontwikkeling & Fair chain, Circulaire en duurzame productie
  • Vestigingsplaats Amsterdam

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •