PHI Notes

#
Using the world’s intelligence, instead of wasting it! Samen naar een circulaire en inclusieve economie.
Yvette Watson van PHI Notes

PHI Notes

PHI Notes is ervan overtuigd dat als we de dingen net iets slimmer doen, dat we oneindig kunnen consumeren zonder dat dit negatieve gevolgen heeft voor toekomstige generaties.

PHI Notes is het slimme notitieboekje. Het biedt het comfort van fysiek schrijven, het geniale van een whiteboard en de efficiëntie van digitaal organiseren. Met deze slimme oplossing spaar je bomen, tijd en geld.

We maken gebruik van gerecyclede materialen en grondstoffen behouden hun waarde. Geen verspilling van grondstoffen, maar ook geen verspilling van talent. Een inclusieve economie vinden wij evenzo belangrijk

Bij elke 100 boekjes bespaar je per jaar 50.000 vellen papier, 6,5 ton CO2 uitstoot, 18.000 liter water en 6 bomen (die per jaar elke gemiddeld 1,5 ton kg CO2 opnemen).

Voor elk boekje dat verkocht wordt geeft PHI Notes een schriftje met pen cadeau aan goede doelen en ontwikkelingsprojecten.

We moeten nu beginnen met het drastisch terugbrengen van onze CO2 uitstoot en het verspillen van grondstoffen. Met PHI Notes willen we laten zien dat er altijd een duurzamer alternatief is.  

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Facilitaire dienstverlening, Retail
  • Impactgebied Circulaire en duurzame productie
  • Vestigingsplaats Ridderkerk

Andere sociale enterprises in de branche Facilitaire dienstverlening

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •