Opnieuw & Co

#
Opnieuw & Co is een modern kringloopbedrijf die werkt met diverse doelgroepen.
Marcel van Goch, oprichter Opnieuw & Co

Opnieuw & Co

Opnieuw & Co is een modern kringloopbedrijf. Werk maken van hergebruik is waar het bij ons om draait. We zijn extern gericht en met een hoge omloopsnelheid hebben we 350 medewerkers werken op 5 vestigingen en bedienen we 400.000 betalende klanten in de regio Drechtsteden.

Kringloopwinkelen bij Opnieuw & Co is een uitje! Dat komt door onze 350 enthousiaste medewerkers uit diverse doelgroepen. Zij zorgen ervoor dat de spullen worden opgehaald, gesorteerd, getest, gepresenteerd en weer worden verkocht. Dat doen ze zo goed dat we inmiddels 400.000 betalende klanten hebben die ruim 1.2 miljoen artikelen bij ons kopen om een tweede leven te krijgen.

Het creëren van werkgelegenheid en het ontlasten van het milieu worden door Opnieuw & Co op een bijzondere manier gerealiseerd. Er is altijd reuring bij Opnieuw & Co. Van een veiling, rommelmarkt, boekenbeurs, kookbeurs tot een modeshow of muziekbeurs. Onze medewerkers en klanten genieten er dagelijks van. Opnieuw & Co doet in samenwerking met andere organisaties zoals gemeenten, scholen, afvalbedrijven en zorginstellingen.

Meer weten?
Kijk op de website

trefwoorden: Duurzaam, impact, Kringloop, lokaal

  • Branche Retail
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie
  • Vestigingsplaats Dordrecht

Andere sociale enterprises in de branche Retail

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •