Noest

#
Noest geeft Utrechtse bomen een tweede leven en maakt hier duurzame relatiegeschenken van.
Robin van Rossum, eigenaar Noest

Noest

Noest geeft stadsbomen van het Ledig Erf tot het Griftpark en van het Wilhelminapark tot aan het Julianapark een tweede leven. Van deze bomen maken wij duurzame Utrechtse cadeaus, gepersonaliseerde relatiegeschenken en souvenirs. Elk lokaal cadeau heeft een eigen verhaal. En dat zie je terug! Op alle producten graveren wij de boomsoort, de straat waarin de boom stond en het plant- en kapjaar. Puur stadshout!

Kappen met houtverspilling! Dat is één van de kernwaarden van Noest. In Utrecht worden bomen om verschillende redenen gekapt. Bijvoorbeeld om ruimte vrij te maken voor een nieuwe woonwijk of bij ziekte van een boom. Veel van deze bomen verdwijnen in de versnipperaar. Zonde! Noest geeft stadsbomen een tweede leven en maakt hier typisch Utrechtse relatiegeschenken en cadeaus van.

Voor de productie van onze borrelplanken werken we nauw samen met Reinaarde Remake Meubel, een werkplaats voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Ook schakelen we soms de hulp in van 50/50 Worksupport van het Leger des Heils. Daarnaast helpen sociale werkplaatsen UW en Reinaerde Arbeidscentrum De Koppel met de assemblage van onze sleutelhangers.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Productie & assemblage
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie, Circulaire en duurzame productie
  • Vestigingsplaats Utrecht

Andere sociale enterprises in de branche Productie & assemblage

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •